Politica

Mesajele primite de Ciolacu în doar 12 ore: Poți să raportezi la SRI ”misiune îndeplinită”

Marcel Ciolacu a reușit să tragă antipatia simpatizanților PSD. Aceștia îl acuză de blat cu PNL după ce a transformat partidul în mașinăria de vot a președintelui Iohannis și premierului Orban. 

loading...

Simpatizanții PSD consideră că este pus acolo doar să distrugă partidul sau mai exact să-l țină sunt PNL ca procente, ceea ce a reușit din plin. Adevărul este că de la venirea lui Marcel Ciolacu în fruntea partidului, tot mai multe voci au susținut că PSD a devenit anexa PNL. Dar să vedem ce mesaje i-au trimis simpatizanții PSD după ziua de ieri.

loading...

Dorel Balasa Bă nea Marcele, dacă aia din ziare com este varianta, eu zic să fii liniștit, ti-a ieșit planul de a ține PSD-ul sub PNL. Dacă-i lași pe oameni la mila unor doctori care să le decidă libertatea, poți să raportezi la SRI misiune îndeplinită. Mare minune să mai luați 20%!

Cerasela Mihaela Petrescu Sunteti o anexa a PNL! Sa va fie rusine! Ne-ati dezamagit enorm.

Neluta Ignea Sa asteptati voturile noastre!V-ati supus intru totul ordinelor presedintelui,nu sunteti opozitie sunteti un partid la cheremul lui Iohanis!Unde sunt PSD-istii,cum pot vota chiar toate enormitatile galbejitilor?

Dorel Balasa Nea Marcel, felicitări frate, dacă Arafat este mulțumit şi dacă SRI, SIE şi nu în ultimul rand SPP (să nu faci greseala de a-l nemulțumi pe nea Lucian) ti-au dat ok-iul, atunci asta e. Oricum era prea complicat cu DNA-ul, mai ales că o stalinistă ca Luluța, care să execute fără crâcnire orice ticăloșie, greu găsești, așa că transformam niște doctori în procurori. Este fără complicații, fără abuz în serviciu, martori falși și probe măsluite. Vine doctorul și spune ca ești asimptomatic şi puscaria-i gata. Şi stai acolo pana când ai doua negative. Adică cât vor ei. Așa că bine-ai făcut, așa și trebuie, voteaza-le toate securismele, dar să nu te aștepți la ăştia că or să-ți mulțumească. Nuuuu! Când n-o sa mai fii folositor, te aruncă la câini, ai să vezi!

Neluta Ignea Mizerabililor,v-ati vandut presedintelui!

Cosmin Marian „Țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei… Aici ne-au adus politicenii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști”- Octavian Goga

PSD – o bandă de nemernici! Aveați șansa de a bloca o lege cu iz fascist, dar nu ați făcut decât să dovediți o evidență: că nu sunteți decât cealaltă față a unei monede calpe, parte a aceluiași Sistem infect! S-a văzut jocul dublu al acestei bande de acum doi ani, de la Referendumul pentru Familie! Acum nu ați făcut decât să confirmați ceea ce toți știau deja- faptul că acest partid nu poate fi nicidecum o alternativă.

Mihaela Kirdar psd=pnl
blatistilor!

Stefan Liliana Securist trădător ce esti!! Toate se plătesc în viață, Ciolacule! O sa îți vină și ție rândul……

Bogdan Alexandru Duca Eunucul Ciolacu ca să arate că are „coaie” anti-PNL, consultă pe „specialistul” Arafat, secretar de stat in guvernul PNL.

Brigita Francisca Petrina Ești idiot băi nene!!!După discuția cu Arafat???! E clar!!! Cine mai avea dubii că ești sub papucul lor, cred că acum a deschis ochii!!!
Ciolacu, ești cea mai mare RUȘINE pentru Social-democrații din România!!!
Ești PRAF!!!

Miţa Romaniţa Ultima sperantã statea in opozitie. Azi, 9 iulie 2020, ati pus umarul la ingroparea României. Sper cã românii nu vor uita!

 

Comments

comments

loading...

1 Comment

Leave a Response