Tefeliștii și-au pierdut răbdarea! Vor tulburări sociale, haos și ignorarea ordinii constituționale!  Imaginea Parlamentului din Macedonia invadat de protestatari- postată pe pagina Corupția ucide –  le crează tinerilor frumoși și liberi o maximă stare de excitație. De la tribuna  lor, îndemnurile sunt explicite: De ce la ei se poate și la noi nu?”  ; ” La noi cind?” ; ”  Sa ne inspiram!!!!!”  Sa le urmam exemplul, altfel nu scăpam de ei !”
George-Mioc
Pe de altă parte, George Mioc, colaborator la România Liberă, lansează un apel către cei care au ieșit în stradă în februarie: trebuie să fie pregătiți să o facă din nou. Fără pic de responsabilitate, acesta incită la proteste anunțând că în aceste zile în ”hoții din Parlament vor să-i scoată pe corupți din pușcărie”. Mesajele lansate de acesta sunt mai jos si provin de pe pagina lui de socializare cât și dintr-un video pe care si l-a postat tot pe pagina personala. ”Dacă Parlamentul lui Dragnea și Tăriceanu va vota ca marii corupți, în frunte cu Dan Voiculescu, să scape de pușcărie, fără să achite prejudiciul, românii trebuie să iasă în stradă! Oameni care au furat zeci de milioane de euro, care i-au ținut pe români în sărăcie, care au făcut ca statul român să arate ca-n Evul Mediu, vor scăpa după câteva luni de pușcărie sau fără să stea o zi în închisoare.
Și vor rămâne cu bani furați! Hoții din Parlament își bat joc de o țară întreagă.  Toți cei care au ieșit în stradă în februarie, trebuie să fie pregătiți să o facă din nou.  Pesediștii lui Dragnea nu știu decât de frică. 400 de români își părăsesc zilnic țara. Eu nu cred în explicația simplistă că se duc după un salariu mai mare. Pleacă pentru că nu mai au speranță. Pleacă pentru că s-au săturat să vadă România condusă de infractori ca Dragnea(…) România fie va ajunge ca Teleormanul, județul jecmănit de Dragnea și din care oamenii și-au luat lumea în cap și au plecat. (…) În aceste zile în care hoții din Parlament vor să-i scoată pe corupți din pușcărie trebuie să ieșim din nou în stradă. Vom reda speranța dacă îi gonim pe călăii națiunii, pe cei care de 27 de ani extermina poporul român (…) Bătălia cu guvernarea PSD trebuie continuată zi de zi dar trebuie să dăm un sens noțiunii de Opoziție constructivă (…) Dacă hoții vor să-l scape pe Liviu Dragnea de pușcărie și să-l elibereze pe Dan Voiculescu vă aștept în stradă”, a spus George Mioc.
Al. M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *