Uncategorized

Ce SCRIE site-ul Antena 3 despre protestul din P. Victoriei

Unele organe de presă nu au văzut cu ochi buni protestul împotriva Legii carantinării din Piata Victoriei. Printre acestea și Antena 3 sau cel puțin site-ul televiziunii care a fost apărată de mai multe ori de români în stradă. Texul știrii de pe acest site este ușor distorsionat. Prezentăm câteva fragmente. Concluziile le trageți dumneavoastră.

loading...

”Aproximativ 200 – 300 de oameni au ieșit în Piața Victoriei fără măști de protecție, manifestând împotriva legii carantinării și izolării.”

loading...

Oamenii spun că nu există noul coronavirus! Mulți dintre ei contestă existența virusului și se opun măsurilor de carantinare și de izolare. Spun că acestea sunt neconstituționale.”

”Protestatarii sfidează orice măsuri de protecție: încalcă distanța cerută de autorități, nu poartă măști de protecție, se îmbrățișează și socializează în grupuri mari.”

Reamintim că tot în cursul zilei de azi realizatorul Antena 3 Radu Tudor nu s-a putut abține să nu îi jignească pe cei care au ieșit în Piata Victoriei să protesteze împotriva Legii carantinării. Astfel înțelege acesta democrația. Tudor a postat pe pagina de socializare poza de mai jos.

Pe cine a jignit?Precizăm doar câteva persoane care și-au anunțat prezența: Avocatul Gheorghe Piperea, Ong-ul OCHR, Avocatul Dan Chitic, Dr. Razvan Constantinescu, inginerul Pompiliu Diplan, regizorul și publicistul Iulian Capsali, Cezar Ionascu. Pe pagina de socializare a realizatorului Antena 3 Radu Tudor, mesajele au început să curgă.

Florin Dumitru Cine se mai uita in gura ta , obsedatule de rusi , Poate doar adunatura de bolnavi de ipohondri , si de babe virgine , care inca nu au realizat ca au ajuns la menopauza , isterizate de psihoza pe care ati creato in populatie ! Esti jalnic , ca de altfel intreg postul Antena 3 ! V-ati vandut globalistilor satanisti si psihopati pentru un pumn de bani ! Dumnezeu sa va bata de ticalosi vanduti pe bani multi ca sa propagati frica in randul oamenilor cu IQ-ul sub limita retardullui !

Ghiorghe Radu Mihai Tu ai capul vid ba ziarist ratat!

Eugen Buzoianu În capul tău de pitic cu membrele scurte si cu capul mare este VID, fraiere care ești tu fraier! Te faci ca nu vezi ca idolul tău Organ vrea să ne pună piciorul pe grumaz? Hai siktir, imbrcililor!

Sandu Luminita Postare fara bun simt ! Parca nu ar fi concetățenii tai ! Fiecare are dreptul la opinie ! Sau și acest lucru ne-a fost luat ?😡

Eugen Antemir bine sovieticule! nu te dor genunchii si buzele la cat prestezi guvernului si la penele? asa se intampla cand esti platit sa prestezi! si tu si ala care o administra pagina. tu si toata A3 o sleahta de cumparati, sovietici!

Nina Stanciu De ce nu sunteti acolo????Antena 3???v-ati luat banii si acum ne indopati de minciuni,de manipulari ,nu spune nimeni ca nu este Covid,dar sub umbrela Covid,nu ne transformati tara in lagar,iar pe noi in cobai,iesiti in strada daca vreti ca si copiii vostri sa traiasca liberi si sa aiba niste drepturi,pe care aceasta tagma a celor care ne conduc azi vor sa ni le ia

Nica Felicia Măi, tu nu ești acum cu nimic mai sus de Dide, Ceaușescu, Bot, Angi saormareasa! Tu ai auzit de ce protestează astăzi adevărații români?????? Te anunță că protestatarii de astăzi, nu neaga covidul tău mai oaie virusată!!!!!!

Raicu Nicoleta Cum poti lua in ras, protestul romanilor, care constizeaza manipularea ordinara a guv ce te plateste pe tine,, sa ti bati joc? Te pretinzi informat si prin mistocareala penibila din postare, poti spune ca esti de acord cu legea dementa de lipsire de libertati si drepturi, sau voi astia cu buton santeti privilegiati si legea imi ia numai mie copilul, ca sant infestata”. si la mana comandantului ostirii? Ar fi regretabil sa nu redevii OM.

Sinteion Alexandru Să-ți fie rușine RT!Un ziarist cumpărat!Rusine! Și nu am chef de polemici cu nimeni ,cine nu vede cu ochii lui, doar nu o sa-mi pierd timpul și nervii sa ii explic eu!

Pop Ioan Cautati fundatia pt smurd si acolo gasiti raspunsul vizavi de Radu Tudor

George Pacuraru Pop Ioan si locul de munca al sotiei 😜

Marius Eugen Coman Ești un cretin , #RaduTudor !!!

DanielaCristina Cherchelan Cretinule!!

Monica Chindris Ignat Nesimtitule!

Tibi Tiberiu Gunoiule!

George Pacuraru esti PENIBIL ! Cat de jos ai ajuns ! Ai uitat sa spui ca: e razboi hibrid, sunt platiti de rusi, scutul de la Deveselul si alte cacaturi de ale tale. A aruncat guvernul cu bani in voi cum o fac interlopii cand merg la lautari ! LAUTARULE !
P.S. : sper sa ramana Razvan Dumitrescu de la 19-21!
P.P.S. : maine imi intra rublele in cont 😁. MARŞ !!!

Elena Mirauta Radu Tudor, domnule, avem dreptul sa protestam, inca ! Vid exista in capul d-voastra sau covid.

Adi Manea Râde ciob de oală spartă 😜. Tu care mănânci 💩 cu gura plină sa-i consideri „vid” pe cei care au iesit să-și apere libertatea lor a a celorlalti. Mi-ar fi rusine sa fac asemenea comentarii când primesc bani de la guwerner sa le fac propagandă! Sictir milogule 🤬🤬🤬🤬

Comments

comments

loading...

Leave a Response