Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat, la Realitatea TV, care sunt interesele serviciilor în mass-media de la noi și ce îi mână în luptă pe „jurnaliștii-ospătari”.
„O pleiadă de domni de pe Facebook, în special jurnaliști sub acoperire, s-au apucat să înjure. Nu știu, de frica, de inadvertență, pentru că nu știu de unde știu ei, dar o parte a discuției a fost despre jurnaliștii ospătari. Am început să numărăm acoperiții și i-am găsit pe toți la postul de televiziune B1 TV. Pe patronul postului, Sorin Oancea, nici nu m-am supărat, pentru că știu că este atât de șantajabil de către Coldea. Pot să spun un lucru pe care îl pot înțelege telespectatorii: SRI-ul actual nu mai funcționează în presă, au părăsit această zonă în care Coldea, Maior sau Băsescu, erau intersați să traseze linia redacțională.
Foștii șefi ai serviciilor au rămas rezerviști cu potențial de santaj asupra agenților acoperiți. Coldea și alții ca el, prin niște oameni din presă controleze acest gen de acțiuni în presă. Jurnaliștii, la rândul lor, au fost racolați pe baza unor acte reprobabile, sau dosare, dar sunt și unii care au acționat benvol. Ei și au inșelat nu doar patronul, dar și al fanilor lor. Eu sunt petnru servicii screte puternice, dar care să apere interesul național, care în vrema lui Coldea s-a transformat în interes propriu”, a mai spus consultantul politic.
Nu stim de ce dar Grigore Cartianu a reactionat imediat.
”Încă o seară penibilă a lui Cozmin Gușă, la Realitatea TV. Gazdă: inegalabilul Hoandră! Afirmațiile lui Gușă frizează nebunia. Omul minte de rupe, lansează diversiuni și are tupeul să vorbească de „statul paralel”, când el, Ghiță și Andronic tocmai se paralelizau oleacă pe la Belgrad, respirând același aer cu Putin”, scrie Cartianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *