Caramitru cere PUȘCĂRIE pentru un LIBERAL: Pedepse exemplare! Acum!


USR dezvăluie că Primăria Suceava condusă de liberalul Ion Lungu a cumpărat, în această perioadă, trandafiri urcători, panseluțe și ornamente pentru Crăciunul următor, deși spitalul Județean din Suceava va fi închis din cauza coronavirusului, după ce 92 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv.

loading...

Reprezentații USR au cerut, astfel, să se pună „STOP” risipei din banul public, pentru că este nevoie de orice leu pentru a fi combătute efectele epidemiei de COVID-19 atât în ceea ce privește sănătatea populației, cât și economia. Andrei Caramitru s-a arătat revoltat pe pagina de socializare si a cerut pușcărie pentru nemerniciile de mai sus.

loading...

”Ce s-a întâmplat in Suceava este crima in masă. Din incompetenta și prostie. 3 oameni au murit azi acolo. Vreo suta de medici sunt infectați. O sa mai fie multi morți acolo 😞 . Și primarul cumpara azi beculețe pentru la anul (!!!) Sper sa fie aruncati in pușcărie toți vinovatii. Urgent. Suntem in stare de urgenta nu? Pedepse exemplare! Acum!”, a scris Caramitru. Ce  acomunicat USR:

„Am căutat să vedem ce achiziții fac autoritățile locale în această perioadă, când toți banii ar trebui îndreptați către stoparea răspândirii virusului și salvarea de vieți. Banii se duc pe trandafiri urcători, panseluțe și ornamente pentru Crăciunul următor.

Primăria din Suceava a cheltuit 71.000 lei pe strategia și brandul orașului, în vreme ce spitalul Județean din Suceava va fi închis din cauza coronavirusului, după ce 92 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv.

În contextul actual, al crizei provocate de noul coronavirus, avem nevoie de orice leu pentru a combate efectele epidemiei de COVID-19 atât în ceea ce privește sănătatea populației, cât și economia. Trebuie să spunem „STOP” risipei din banul public! Avem nevoie de responsabilitate, USR reia apelul către autorități de a rectifica bugetele locale astfel încât banii destinați inițial pentru festivaluri și petreceri să fie direcționați către sistemul de sănătate local și județean. Urgent!”, se arată pe pagina de Facebook a USR.

 

loading...

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *