„Apropierea alegerilor le creează insomnii tuturor. PNL este într-o pierdere de viteză evidentă, au doi lideri care în sondajele de opinie totalizează o încredere fabuloasă, situată între 7 şi 11 la sută, şi caută o ieşire din acest impas.
Ei consideră că pentru mine funcţia de Preşedinte al Senatului este cea care mi-a dat încrederea de care mă bucur în momentul de faţă. Cred că este fals, dovadă că şi Preşedintele României are o funcţie şi acest lucru nu-l împiedică să scadă în sondajele de opinie la capitolul încredere. Eu cred că procentajul ridicat de încredere din partea cetăţenilor mi-a fost adus de subiectele pe care le aduc în dezbaterea publică, legate de preocupările cetăţenilor acestei ţări.
Ceea ce pot spune este că nu mă tem de astfel de demersuri şi abordarea politică pe care am avut-o până acum voi continua s-o am şi în viitor. Cred că pentru PNL este un exemplu extrem de edificator al modului de a gândi şi de a face politică, un mod care este evident inspirat, copiat de la fostul PDL care se manifestă din ce în ce mai mult ca fiind forţa conducătoare, ca să folosesc o formulă veche, în cadrul actualului PNL. Nu fac decât să confirme ceea ce am spus mereu în ultima vreme, şi anume că PNL, fostul partid istoric, a ajuns astăzi un fel de copie a fostului PDL, cu inspiraţia de la preşedintele pe care îl ştiţi, pe care l-a avut PDL multă vreme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *