Atentatele de astăzi de la Bruxelles, capitala UE, ne arată că Europa nu ne poate proteja, așa încât România trebuie să se apere singură refuzând migranții musulmani. Nu mai este loc de îndoială că civilizația creștină este sub asediu din cauza inconștienței celor care au deschis porțile Europei după ce au răscolit Orientul, stârnind invazia migranților.
Partidul România Unită consideră că autoritățile române nu mai au nicio scuză să accepte migranți și că nimeni de la Bruxelles sau de la Berlin nu mai are dreptul să ne impună cote obligatorii. În timp ce Europa e sub stare de asediu și de șoc, Comisia Europeană e ocupată să participe la parada gay de la Amsterdam cu o ambarcațiune oficială! Acesta este semnul inconștienței care domină în rândul decidenților de la Bruxelles!
Nu vom accepta transformarea României în câmpul de luptă al islamiștilor. Statul român trebuie să își schimbe de îndată atitudinea și să ia act de dorința românilor de a trăi în pace în propria lor țară, majoritatea românilor fiind total împotriva venirii migranților care aduc cu ei dezordinea și teroarea.
Dacă Guvernul sau Președinția României continuă să accepte migranți, înseamnă că nu mai reprezintă poporul român și voința suverană a acestuia și trebuie să plece!
 
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *