Bogdan Chirieac, proprietar al trustului DC News si analist l-a dat in judecata pe Ovidiu Albu, fondatorul site-ului aktual24.ro. Chirieac solicita daune in valoare de un milion de lei.
Chirieac considera ca prin articolele publicate pe aktual24.ro i-au fost „lezate” imaginea si onoare. Pentru ca imaginea si onoarea sa-i fie reparate, Bogdan Chirieac solicita un milion de lei si stergerea de pe site a tuturor articolelor „denigratoare sau injurioase”.
Se pare ca Bogdan Chirieac a fost extrem de deranjat de porecla „Milion” Chirieac, atribuita de aktual24.ro, ca urmare a informatiilor publicate de Newsweek Romania conform carora a incasat peste un milion de lei. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.
Ovidiu Albu: „Avand in vedere ca Bogdan Chirieac este una dintre cele mai puternice portavoci ale lui Liviu Dragnea si PSD, consider ca actiunea sa este o forma de intimidare si presiune asupra unui jurnalist care scrie extrem de critic la adresa lui Liviu Dragnea si a PSD, in contextul apropierii alegerilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *