Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a comentat eșecul din ring al realizatorului Mircea Badea, care a fost făcut K.O. de motociclistul Teodor Emil.
Celebrul fost comisar este de părere că realizatorul Antena 3 trebuie „bătut zilnic, golănește, să simtă prostovanul cum troznește o claviculă”.
Amintim că Mircea Badea a avut, sâmbătă, meciul revanșă cu motociclistul care l-a bătut și în trecut. Nici de această dată prezentatorul Antena 3 nu s-a descurcat mai bine: Badea a primit o lovitură năpraznică și a căzut la pământ, fiind făcut K.O. în doar câteva secunde.
Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează (….) În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat, afirmă pe facebook fostul comisar DIICOT Traian Berbeceanu.
Să simtă prostovanul cum troznește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?, mai scrie Berbeceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *