”România va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru orice presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!” Este anuntul tulburator facut de avocatul Dan Chitic.
Acesta mai scrie ca noi vom fi sigur primii “sancționați”, deși nu există niciun criteriu obiectiv care sa poată duce la concluzia ca sunt încălcate regulile și bunele practici ale “statului de drept”!
 

”Vom fi sancționați pentru ca suntem considerați cetățeni de rang secund in Europa, suntem priviți ca “lumea a treia” a “lumii civilizate”.
Vom fi sancționați pentru ca nu se dorește sa recuperam, măcar in parte, decalajul fata de “vestul” dezvoltat!
Vom fi sancționați pentru ca trebuie sa rămânem furnizori de materie prima și forța de munca!
Vom fi sancționați pentru ca trebuie doar sa contribuim la bugetul UE și nu sa beneficiem de fonduri de coeziune!
Vom fi sancționați pentru ca globaliștii de la Bruxelles și Berlin și-au instalat “cozi de topor” in fruntea celor mai importante instituții ale României, care sabotează interesele legitime ale poporului român!
Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE!
A venit vremea sa vedem dacă nu ne costa prea mult sa rămânem intr-o “familie” care nu ne iubește și nu ne dorește! Intr-o familie care vrea doar sa ia de la noi, fără sa ne dea nimic in schimb!
A venit vremea sa vedem cine sunt euro-parlamentarii români care au votat împotriva României!
DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea:#RoExit? ”, scrie avocatul pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *