Subiectul legat de copilul înfiat de Viorica Dăncilă continuă să facă valucri. În timp ce față de premier mai multe persoane publice și-au arătat sprijinul, nu același lucru se poate spune și despre Cătălin Tolontan. Jurnalistul a reușit să atragă multă furie asupra lui. Avocata Cosmina Cerva a reacționat pe pagina de socializare.
”Tolontane, fugi și impusca-te! Tu și toți mizerabilii care se cred jurnaliști dar nu sunt altceva decât niște mizerabili. Nu pot și nici nu vreau sa scriu nimic despre subiectul „descoperit” de acest mizerabil pentru că nu este nimic de interes public! Nimic!”, a scris avocata Cosmina Cerva pe pagina de socializare.
Și jurnalistul Victor Ciutacu nu a putut rămâne indiferent.
”Zilele trecute, în direct, Cătălin Tolontan ne spunea că nu e de acord cu modul cum facem noi presă. Nu l-a oprit nimeni s-o zică. După mizeria de azi, pe care o promovează și o girează, cu fiul adoptat al familiei Dăncilă, chiar mă bucur că nu facem presă la fel”, a scris Victor Ciutacu pe pagina de socializare.
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, și-a arătat solidaritatea față de Viorica Dăncilă.
”Aveam deja un motiv personal pentru a o prețui pe Viorica Dăncilă. Într-un moment hotărâtor al luptei mele împotriva Noii Securități, pe vremea când încă nu era premier, ci europarlamentar, Viorica Dăncilă a avut curajul de a mă ajuta! Am avut astfel ocazia să o expun public pe cea mai sinistră ființă multimedaliată… Acela a fost momentul HOTĂRÂTOR pentru DECLINUL oribilei făpturi! Eu NU uit asta și dacă cineva va dori vreodată să-i facă rău acestei femei cu suflet bun și spate drept, va trebui mai întâi să mă înfrunte!
Azi am însă un motiv în plus să o prețuiesc pe Viorica Dăncilă! Habar nu aveam că a avut inima caldă a omului care NU VINDE copii, ci ADOPTĂ copii, a femeii minunate care îi oferă toată dragostea sa unui copil nenăscut din pântecele sale, dar renăscut din inima sa!
Cât despre #JAPIȚELE care își spun „jurnaliști” și care încearcă să acopere cu dejecțiile lor un suflet frumos, VĂ PROMIT că numele lor vor rămâne în gândurile mele atât cât mă va vrea pe-aici acest Pământ! Mi-e dragă Dăncilă pentru că a adoptat un copil și mi-e #SCÂRBĂ de voi, #JAPIȚELOR!”, a scris deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *