doPoate vă pare titlul un pic cam alarmist însă nu este deloc așa și vă puteți convinge în continuare. Jurnalistul Dan Andronic publică pe Facebook un comentariu pe care l-a primit la un articol legat de activitatea toxică a Laurei Kovesi și tot ce s-a întâmplat sub ”domnia” sa. Vorbim aici de proble false, martori mincinoși, dosare făcute lal comandă și în general peste jumătate din Codul Penal. El este reprezentativ pentru o anumită parte a sociețății deci sunt slabe șanse să ne mai facem bine iar asta este cu adevărat trist. În 2019 să o mai ai ca icoană pe Laura Kovesi înseamă naivitate sau rea intenție.
”DRAGI PRIETENI, voi realizați că OAMENII ĂȘTIA CHIAR EXISTĂ… Un comentariu la articolul meu pe care nu mă pot abține să nu-l reiau: „Nu-ti este rusine, porkule, sa scrii asemenea mizerii ? Tot ce ai scris reprezinta minciunile sfruntate ale infractorilor, ale avocatilor lor si ale likelelor din presa, aflate in solda mafiei. Procurorii si-au facut corect datoria : au cules probe, iar daca probele s-au dovedit solide, i-au trimis pe infractori in judecata.
Nu s-au comis abuzuri, nu s-au fabricat dosare, nu s-au falsificat probe, niciun nevinovat nu a fost trimis in judecata. Daca anumiti infractori au fost achitati, este pentru ca au fost judecati de judecatori corupti sau, intre timp, infractorii din parlament sau de la CCR au dezincriminat anumite fapte penale.
CK este inteligenta, competenta, curajoasta, corecta, incoruptibila, nesantajabila, foarte bine pregatita profesional, cunoaste foarte bine limbi straine de circulatie, nici vorba sa fi plagiat lucrarea de doctorat.” DRAGI PRIETENI, voi realizați că OAMENII ĂȘTIA CHIAR EXISTĂ…”, a scris Andronic pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *