Actualitate

Analist: Se simte PRABUSIREA PNL si daca …

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situația PNL și mesajul transmis de Rareș Bogdan către Violeta Alexandru, după scandalul legat de muncitorii români ajunși în Germania care s-au plâns că au fost umiliți.

loading...

Întrebat, la Antena 3, de Răzvan Dumitrescu, dacă a apărut o fisură în PNL pe subiectul acesta, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns:

loading...

„Rareş Bogdan, ca fost jurnalist, simte această prăbuşire a PNL-ului şi simte unul dintre miniştrii neiubiţi ai PNL – doamna Violeta Alexandru – şi atunci îi asociază cuvântul, jurnalistic vorbind, de „slugă”. Violeta Alexandru – „slugă”. Slugă, înţeleg, a Germaniei, că se duce unde este dusă şi i se arată cum este vopsit gardul. Dânsul spune lucrul ăsta. În mod evident, Rareş Bogdan dă un atac clar jurnalistic”.

Reamintim ca Rareș Bogdan i-a transmis un mesaj Violetei Alexandru.

Violeta Alexandru se află în Germania, după ce mai mulți muncitori români s-au plâns că ar fi fost umiliți și păcăliți după ce au ajuns acolo.

„Ce se întâmplă este o ruşine. Am cerut să merg în Germania, nu mi s-a permis. După 2 iunie cu Motreanu, Falcă şi Busoi mă voi deplasa să văd ce se întâmplă. Statul trebuie să dea cu pumnul în masă. Nu trebuie să stai ca ghiocelul, cu capul plecat. O rog pe Violeta, cu colegialitate, să depăşească gardul, că s-ar putea să găsească leopardul după gard. Să nu se ducă doar acolo unde este dusă. Or să încerce să o ducă în locurile unde condiţiile de muncă sunt bune.

Să stea Violeta în Germania până rezolvă problema. Nici să nu le zâmbească, să nu fie drăguţă, e reprezentatul Guvernului unei ţări care reprezintă ceva în Europa. Ei ne-au cerut ajutorul. Violeta să se poarte ca un stăpân, nu ca o slugă, să fie puternică, să înțeleagă faptul că dacă e puternică şi îşi susţine punctul de vedere eşti respectat. Violeta să nu lase să fim umiliţi. Întreaga Românie este umilită, nu doar cei de la muncă”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea Plus.

Comments

comments

loading...

Leave a Response