Politica

Analist: Se pregătește SUSPENDAREA. Klausică simte ca autoritatea lui e pe duca

Analistul politic Cozmin Gușă afirmă, într-o postare pe Facebook, că președintele Iohannis simte ”că e pe ducă” și că lucrurile par să se îndrepte către o procedură de suspendare a sa.

loading...

”Am vazut cativa revoltati de iesirea publica a lui Iohannis, considerand gestul lui cu degetul oarecum amenintator, sau luatul nostru la “PERPULIS” din exprimarea lui, ca vreun semn de autoritate de “diriginte” suparat pe clasa indisciplinata. Eu citesc altfel in spatele acestor gesturi: Klausica al nostru simte ca autoritatea lui e pe duca, iar prin aceste gesturi de neam prost forteaza o perceptie diferita (rad si copiii!), si-n plus, “miroase” deja ca degringolada si saracia post criza medicala, dublate de managementul sau defectuos din aceste luni, pentru care va fi “premiat” public, VOR DUCE CATRE O DECIZIE DE SUSPENDARE A SA DIN FUNCTIE, ca oricum s-au obisnuit romanii cu asa-ceva inca din epoca Basescu.

loading...

Daaa, sa nu va mirati de aceasta ingrijorare prezidentiala, sa fiti convinsi ca asa stau lucrurile, iar cei din “camarilla” sa opereaza si ei cu acelasi fel de ingrijorare, tocmai pentru ca vor fi si ei vizati. Sau cum, credeti ca Iohannis&comp nu stiu ca jumatate dintre cei 6,5 milioane care l-au votat anul trecut in noiembrie au facut-o doar de spaima “c-ar putea ajunge Proasta!” ??

Oricum, Iohannis a luat in turul 1 aproape 3,5 milioane de voturi, deci sub 20% dintre romani l-au mai preferat de fapt. Eheee, acum faceti si dvs. cum face Klausica al nostru, adica aproximati cam cati dintre acesti romani mai sunt azi alaturi de el, si mai ales cati vor mai ramane cand va veni criza economica si “foamea”, si-O SA AVETI O CIFRA DE SUSTINERE LA TOAMNA PENTRU KWI CU PROCENTAJ DE 10-15%.

Te mai poti impune si bate impotriva valului public de nemultumire afisata cu procentajul asta? Desigur ca nu. Si-atunci o sa intelegeti si activismul si mediatizarea excesiva a lui #Pontache-Dottore-Colectiv spre exemplu, care, ca si altii, nu mai vrea s-astepte 2024 pentru candidatura. Pe scurt, pornind de la aceasta simpla analiza, ne putem creiona perspectiva “caftelii generalizate” pe care o vom experimenta in foarte scurt timp”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Comments

comments

loading...

2 Comments

Leave a Response