O anume publicație nemțeană, specializată în discreditarea tuturor activităților întreprinse de Ion ASAFTEI,   vicepreședintele CJ și președintele ALDE Neamț, se arată deranjată de plusul de civism care-l face pe liderul ALDE să ia atitudine în fața neregulilor înregistrate în starea drumurilor județului nostru. Ironic, publicația cu pricina ne informează că “Ion Asaftei vine la birou doar când are de semnat hârtii, în rest fiind mai mult pe drumurile județului. Pentru a nu confunda mersul pe drumuri cu atribuții privind investițiile din domeniu, credem că este important pentru toată lumea, dar mai ales pentru primari, să se cunoască exact atribuțile celor care conduc județul. Deci, cine și ce are în responsabilitate?”

Aflăm imediat că “Ion Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț nu se ocupă de drumuri la județ nici cu investițiile”…așa că permanenta preocupare pe care o are privind modernizarea și reabilitarea unor drumuri, fie comunale sau județene, ori investițiile în domeniu, toate acestea precum și altele rămân fără obiect  din moment ce  nu-i revin în atribuțiile de servici. Cu alte cuvinte, vicepreședintele CJ Neamț se poate plimba senin prin craterele drumurilor județene, fără să tragă un semnal de alarmă, din suavul motiv că  are cu totul alte însărcinări.
Iaca ce poznă susțíne un câine de pază al democrației nemțene!
Iar noi am înțeles altceva: activitatea dinamică și constructivă a reprezentanților ALDE  în teritoriu a dus, în final,  la sporirea gradului de încredere a populației în măsurile susținute de această formațiune politică, fapt înregistrat prin creșterea procentelor ALDE în sondajele de opinie.
(Const. Petrescu )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *