Fostul premier, Mihai Tudose va fi audiat în dosarul violențelor de la protestul Diasporei din 10 august, potrivit surselor politice. În același timp și viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu se pregătește ca luni să se ducă să dea cu subsemnatul în fața procurorilor, în același dosar.
Mihai Tudose, fostul premier PSD a declarat ”Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă. E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să bată protestatari”.
„De aceea iese lumea în stradă şi protestează, fiindcă toate acestea fac mult rău şi se văd cu ochiul liber. Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă şi uneori am reuşit să port un dialog cu protestatarii, fiindcă nu-i poţi ignora pe românii nemulţumiţi. Eu am dialogat cu ei, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să bată protestatari. Este grav că s-a ajuns la aşa ceva”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro
„Prăbuşirea PSD în preferinţele electoratului se simte şi e prezentată în toate sondajele de opinie date publicităţii. Însă alegerile europarlamentare vor reprezenta primul test real. (…) Vedeţi dumneavoastră, toată lumea este de acord că în Justiţie trebuie făcut ceva – o punere în acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar şi corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. Însă una este să armonizezi nişte decizii şi să corectezi cu bună-credinţă nişte aspecte, iar alta e să declanşezi o ofensivă permanentă împotriva Justiţiei şi să te intereseze doar rezolvarea unor anumite speţe, dosare”, a mai spus Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *