Zilele trecute liderii ALDE din toată țara s-au întâlnit la Brașov cu dl Călin Popescu Tăriceanu în cadrul unei ședințe a  Biroului Politic Central.
Deputați și senatori ALDE, cât și președinți de filiale au discutat pe tema strategiei de viitor a partidului, a consolidării organizațiilor din teritoriu și pregătirii alegerilor locale din 2020.
Un aspect foarte important și care trebuie reținut îl reprezintă hotărârea unanimă a participanților de a nu face alianță cu nici un partid pantru alegerile locale, de a ne prezenta în fața alegătorilor ca entitate politică distinctă, pe liste proprii.
Va fi un examen electoral foarte serios dar, prin muncă și perseverență, vom reuși !
De-a lungul acestor ani am făcut tot ce a fost posibil ca valorile autentic liberale să fie respectate, cetățeanul să se afle în centrul atenției noastre, drepturile și libertățile omului să nu fie încălcate, sectorul privat să se dezvolte și, pe cale de consecință, bunăstarea românilor să crească.

Sunt doar câteva elemente care probează că ALDE e consecvent în acțiunile sale, rămânând fidel intereselor României !
Am ieșit de la guvernarea cu PSD deoarece fostul partener de coaliție nu a ținut cont de propunerile noastre de esență liberală, susținem guvernarea PNL în condiții strict negociate, fiind adepții unei  ,,opoziții loiale” care să servească interesul cetățeanului, așa cum afirma președintele ALDE- Călin Popescu Tăriceanu într-un recent editorial.
https://www.cotidianul.ro/despre-opozitia-loiala/
( ION ASAFTEI )
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *