În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Piatra Neamț, deputatul Cătălin Drăgușanu a făcut cunoscut numele a doi dintre candidații ALDE  pentru Consiliul Local.Este vorba despre Adrian Grigoraș, fost viceprimar, consilier local și director la ADI Urbtrans, precum și de Cristian Tihenea, co-președinte ALDE Piatra Neamț.
“Pe domnul Adrian Grigoraş îl ştiţi, pentru că a fost viceprimar, este consilier local şi directorul ADI Urbtrans. Acum a decis să vină alături de noi, pentru a contribui la proiectul ALDE pentru Piatra Neamţ, proiect în care se va regăsi şi o componentă care se referă la transportul local de călători. Domnul Cristian Tihenea este co-preşedinte ALDE Piatra Neamţ, după ce eu am renunţat şi am devenit co-preşedinte ALDE Neamţ. Am pornit la drum încă din 2012, iar acum va candida pentru Consiliul Local Piatra Neamţ. Va fi un consilier mai bun decât alţii care au fost consilieri locali”, a precizat deputatul Cătălin Drăguşanu.
La rândul lor, cei doi nominalizați pentru  Consiliul Local s-au angajat să-și pună la la bătaie toate resursele în lupta electorală care se apropie:
.„Primiţi asigurările mele că îmi voi mobiliza toate resursele pentru susţinerea domnului Drăguşanu în a câştiga postul de primar. Experienţa mea de la primărie, din perioada 2012-2016, o voi folosi în acest sens. Am văzut în echipa ALDE idei, oameni noi, alături de care pot să-mi continui demersurile în activitatea politică şi administrativă. ALDE este singurul partid care poate să convingă populaţia că politica se poate face altfel la Piatra Neamţ (Adrian Grigoraş)
“Am intrat în politică din 2012. Atunci am reuşit să câştigăm, cel puţin moral, Primăria Piatra Neamţ, când domnul Drăguşanu a avut aproximativ 18.000 de voturi. Cred în şansele dumnealui şi, din acest punct de vedere, am ales să mă implic şi mai mult în proiectele dânsului. De aceea candidez acum la Consiliul Local Piatra Neamţ( Cristian Tihenea )
Al. M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *