Se pare că ALDE este o opțiune politică atractivă și convingătoare pentru nemțeni. Cu puțin timp în urmă, primarul din Borca, Geo Ovidiu Niţă, a trecut la ALDE, considerând că această formațiune politică îl reprezintă, oferindu-i posibilitatea de a-și duce la îndeplinire proiectele cu care s-a prezentat în fața electoratului.La acea dată, Ion ASAFTEI, președintele ALDE Neamț, sublinia: „Domnul Niţă este un primar serios, dedicat comunităţii, implicat în rezolvarea problemelor, aşa cum ar trebui să fie toţi primarii. Ne bucurăm că începând de astăzi îl avem ca partener, ca susţinător ALDE şi-l asigurăm, de asemenea, de tot sprijinul ALDE şi al meu personal.”
Iată că, zilele acestea, ALDE Neamț a mai făcut o achiziție de seamă în persoana inspectorului general adjunct al ISJ Neamț, profesorul Ioan MILEA. De altfel, Ioan Milea și-a declarat deschis opțiunea:
„Am hotărât să mă implic mai mult în activitatea filialei ALDE Neamţ, întrucât am fost simpatizant al ideilor liberale. O perioadă am renunţat la activitatea politică pentru că am fost director de şcoală. Astăzi, am hotărât să revin la matcă. Din întâlnirile pe care le-am avut cu dl. Asaftei, eu – în calitatea de inspector general adjunct, dânsul în calitatea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, mi-am dat seama că pot colabora foarte bine cu dumnealui. Sper că pe parcursul perioadei următoare să fiu un colaborator bun al conducerii acestei organizaţii şi să fiu un membru activ al ALDE Neamţ”.
La rândul său, Ioan ASAFTEI , președintele ALDE Neamț i-a urat bun venit în rândul acestei formațiuni politice: . „Bine aţi venit în mijlocul nostru şi vă asigur de tot sprijinul din partea conducerii. Am convingerea că vom face o imagine bună din punct de vedere profesional şi politic”.
(Al. M.)
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *