Partidul Alianța Liberalilor și Democraților-ALDE
Filiala Județeană Neamț
P-ța Mihail Kogălniceanu, nr. 3, et, 1, Piatra Neamț, jud. Neamț
 
 
DECLARAȚIE DE PRESĂ
 
Dragi nemțeni,
 
Rezultatul înregistrat de partidul nostru la alegerile pentru Parlamentul European este categoric unul care nu s-a ridicat la nivelul eforturilor depuse și așteptărilor noastre. Urmează o perioadă de analiză rece, reflecție și decizii privind clarificarea căilor și modalităților prin care susținem și promovăm proiectul nostru politic, singurul autentic liberal din România.
Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă.
Adevărata, sincera construcție liberală bazată pe valorile pe care s-a clădit progresul lumii este credința noastră. Sunt convins că vom depăși accidentul din 26 mai 2019.
Președintele Călin Popescu Tăriceanu rămâne în continuare singurul politician demn să câștige  președinția țării. ALDE rămâne un partid unit și puternic iar dezamăgirea profundă ce va fi produsă foarte repede de câștigătorii alegerilor de duminică, ne va întări și mai mult.
Alături de liberalii din echipa ALDE Neamț îmi exprim recunoștința față de nemțenii care au decis să ne voteze. Încrederea reciprocă se verifică prin momente grele. Le vom depăși împreună la următoarele runde de alegeri.
 
Al dumneavoastră, sincer și liberal,
 
Ion ASAFTEI,
Președinte Filiala ALDE Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *