Vineri, 18 decembrie 2015, ALDE Neamț a organizat la Hanul Răzeșilor  o reuniune informală, în cadrul căreia s-a analizat activitatea desfășurată de această formațiune politică de-a lungul unui an.  Cu o prezență numeroasă, cuprinzând președinți și vicepreședinți de organizații, susținători, oameni de afaceri și politicieni implicați în proiectul ALDE Neamț, reuniunea s-a dovedit a fi utilă, atât prin evidențierea, deopotrivă  a realizărilor  și minusurilor înregistrate, cât și prin stabilirea strategiei viitoare. Aflat la lucrări, deputatul  Cătălin Drăgușanu, co președinte ALDE Neamț, a subliniat că, în contextual politic județean, afirmarea ALDE ca a treia forță politică trebuie privită cu maximă seriozitate,”   următoarele patru luni fiind decisive”. 

Domnia sa a apreciat  că ALDE este o structură politică omogenă care poate și trebuie să acționeze- chiar dacă vremelnic e în opoziție- pentru atingerea obiectivelor asumate.

La rândul său, co președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei (foto), a mulțumit reprezentanților organizațiilor pentru efortul depus până în prezent, adăugând că se impune în viitorul apropiat mai mult dinamism și  un ritm susținut în  derularea activităților partidului. În finalul lucrărilor, cei doi co președinți, Ion Asaftei și Cătălin Drăgușanu au ținut să discute cu fiecare reprezentat  al organizațiilor , pentru o mai bună cunoaștere a problemelor cu care se confruntă ALDE în teritoriu.

Al. Mihăilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *