ALDE dezminte ferm orice așa zisă informație privind o viitoare fuziune între Alianța Liberalilor și Democraților și orice alt partid, inclusiv PNL. Orice afirmație privind o viitoare fuziune, și orice afirmație privind astfel de negocieri în schimbul  unor mandate de parlamentar reprezintă un fake news.
”Am asistat ieri la propagarea unei dezinformări , pe siteuri obscure de presă, despre o negociere privind o viitoare fuziune cu PNL. În numele Alianței Liberalilor și Democraților dezmint ferm orice astfel de discuții, în niciun moment nu s-a luat în calcul o astfel de variantă.
Singurele discuții și acordul pe care l-am semnat ulterior cu președintele PNL au vizat susținerea Guvernului Orban la învestire, în baza unui set de condiții privind realizarea unor proiecte.
Mai mult, chiar ieri noi, cei din ALDE, toți liderii de filiale, am avut discuții privind următoarea provocare electorală , alegerile locale, și decizia spre care ne îndreptăm este aceea a unei candidaturi pe liste proprii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *