RCS & RDS are probleme și a decis să își închidă studiourile teritoriale, opt la număr, dar își dă afară și mai mulți angajați de la sediul central! Primul care și-a asumat faptul că Digi 24 nu i-a mai propus continuarea contractului este Tudor Mușat. Joi seara, Mușat a prezetat ultima ediție a emisiunii ”24/7” la Digi 24.
„Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24).
Ca atare, o forma de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: „Romania 24”, „24 intr-o ora”, „Impartial”, precum si alte proiecte editoriale punctuale.
În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat.
Daca vom mai avea proiecte comune in viitor ramane de vazut. Cred ca reputatia profesionala, tipul de jurnalism pe care il practic si imaginea mea publica au fost intotdeauna compatibile cu tinuta si stilul Digi24 de-a lungul acestor ani si pot spune ca m-am regasit pe deplin in acest parteneriat”, a spus Mușat pentru paginademedia.ro.
Tudor Mușat era în echipa postului de știri din martie 2014. Înainte de Digi 24, Tudor Mușat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.
La stația centrală, reporteri, editori, cameramani și producători au fost dați afară, pentru că nu aveau contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.
La Digi 24, cele mai multe contracte de muncă sunt pe o perioadă de 6 luni. Conform ultimelor informații, confirmate și de paginademedia.ro, reporterii Francesca Simionescu (social), Mihaela Brazdeș (social), Arina Delcea (politic) și Cristi Popa (cel care a spus că a fost bătut de jandarmi la un protest) au fost dați afară. Antena 3 s-a mișcat repede și a luat-o pe Francesca Simionescu. În plus, George Simionescu (producător) și Andra Mitu (editor) au plecat și ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *