Pe fondul tensiunilor cu co-patronul invaziv Cozmin Gușă, care i-a interzis invitați în emisiune și încearcă să-i reducă spațiul de emisie, Rareș Bogdan a transmis un mesaj politic curajos.
Moderatorul-locomotivă de la Realitatea TV s-a adresat astfel telespectatorilor săi: „Vă rog, nu votați PSD, ALDE sau Pro România! Au nenorocit țara asta, au transformat-o în bolnavul Europei. Ei sunt ciuma roșie! Dar de votat, trebuie să votați. A sta acasă în ziua votului ar fi cea mai mare greșeală. Votați ce vreți, dar nu altceva decât PNL, USR-PLUS sau PML! Atât! Nu uitați, există trei opțiuni pentru dumneavoastră – niciuna în plus!”, potrivit ziaristii.com.
Nicio opțiune în plus, adică nici Partidul Realitatea, „căcăreaza politică” a lui Cozmin Gușă. Este replica lui ”Batistuță” după ce Gușă i-a tăiat emisiunea cu o zi.
Concret, Rareș Bogdan urmează să apară mai rar pe post. Guşă a făcut cunoscut că va realiza emisiunea de trei ori pe săptămănă: joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20.30 – 24.00. Dan Andronic, l-a întrebat în emisiunea de debut: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?” Guşă: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *