Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan și-a găsit nașul. Nu e Liviu Dragnea, PSD sau alții pe care a avut grijă să-i jignească teribil cu o satisfacție imensă. E chiar patronul Cosmin Gușă. Patronul lui.
Guşă a făcut cunoscut că va realiza emisiunea de trei ori pe săptămănă: joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20.30 – 24.00. A fost întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?”
Guşă a răspus: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!” Inițial, vorbele lui Gușă nu au prea fol luate în seamă,cei mai mulți considerând că a spus doar să fie spus ceva ca răspuns. Asta până când Realitatea TV a titrat duminică pe tot parcursul zilei că patronul Cozmin Gușă urmează să facă joi emisiunea. Deci Rareș Bogdan a fost sărit din schemă. I s-a eliminat o zi și credem că este doar începutul. Cu timpul sunt șanse ca Bogan să ajungă chiar la o emisiune săptămânală. Este doar părerea noastră iar tot ce se întâmplă ne-a condus la această teorie.
Rareș Bogdan nu a contrazis un internaut care a spus că Gușă este în tabăra borfașilor. Chiar a arătat că îi apreciază comentariul.
Eugen Dragomirescu Rares Bogdan sincer,tu realizezi cat te pretuim si te respectam noi? Realizezi ca sperantele noastre sunt puse in vocea ta? Realizezi cat rau ne-ai face sa tradezi si sa treci alaturi de gusatu in tabara borfasilor? Eu te inteleg ca acest specimen e pa…Vezi mai mult
Rares Bogdan Eugen Dragomirescu NU am trecut si NU voi trece in tabara excrocilor. Raman acelasi. Va sigur de asta. Exact cum ma stiti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *