Un banner care sfidează cu obrăznicie prevederile legale flutură încă și astăzi, 6 mai, în zona comunei Breaza(Suceava) deasupra unui drum spart de gropi de la Păjorâta la Izvoarele Sucevei! Aflăm din conținutul lui că “E TIMPUL, România în primul rând!”

Sub fotografiile fostului  pedelist Gheorghe Flutur, botezat de ceva timp în cadelnița liberală și a proaspătului liberal isteric Rareș Bogdan se află într-adevăr o parte din România administrată de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. După cum arată drumul, nu s-ar spune că preocupare liberală este legată de România în primul rând. Dimpotrivă!  Moldovenii, prudenți din fire, nu se încumetă să-și ridice ochii spre cele două stele liberale pentru că și-ar rupe picioarele în gropile de pe șosea!

Peisajul e mirific și ar fi meritat un drum modern, corespunzător. Dar  președintele CJ Suceava se pare că este mai priceput în dispunerea oilor litere pe un deal, decât în administrarea drumurilor județului. În sfârșit, dincolo a acest aspect, rămâne încălcarea Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale Republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 446 din 23.06.2015.
Să luăm aminte:În campania electorală, singurele materiale de propagandă electorală permise sunt afișele, care trebuie să respecte anumite dimensiuni, materialele de propagandă electorală difuzate la televiziuni, radiouri și publicate în presa scrisă și în mediul online, broșurile, pliantele și alte materiale tipărite din aceeași categorie.
Art. 36 alin (5) Producerea şi difuzarea de materiale de propagandă electorală în alte condiţii decât cele prevăzute de prezenta lege este interzisă.
O, tempora…
( Al. M. )
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *