Expoziția de fotografii organizată de Monica Macovei  pe 29 ianuarie- 1 februarie 2018, la etajul 3 al sediului Parlamentului European din Bruxelles (ASP Distribution Center Area 3D), sub genericul „România în stradă: Vrem justiție, nu corupție”, a aprins spiritele printre protestatarii # rezist.
Motivul este simplu: cei din stradă, cei care “au luptat”(?) n-au fost invitați să participle la expoziție. Au fost uitați în stradă!

Primul s-a supărat Sandy Matei- revoluționarul care l-a cârpit pe bătrân, ca să-i scoată bolșevismul din cap.
Zice el: Acum fix 1 an, puneam o floare trista in poarta Guvernului apoi intram in Piata sa protestez….azi merg la doctor apoi la judecatoria sect 1 sa contest una din cele 10 amenzi…altii isi coafeaza imaginea prin Bruxelles”.
Cine sunt acești”alții”?
Pai, după cum scriu #rezistenții, este vorba de Lucian Mândruță, Oana Dobre, Alexandu Socol, „cel care a reprezentat Coruptia Ucide la intalnirea de taina cu Premierul Tudose. „
Sigur, mai sunt și alții “ cu selfiestick-ul in mana, pe post de trompetisti, care ne mai papa de cur. Ce sa le faci, ce sa le ceri, atat pot, m-am convins de ceva timp, sunt doar niste oportunisti.””( Sandu Matei)
Cum să nu te apuce indignarea?
 
Mălin Bot sare la gâtul lui Lucian Mândruță!
Lucian Mandruta a stat in genunchi in fata lui Adrian Nastase și i-a numărat ouăle lui Bombonel!
 
Despre Lucian Mândruță aflăm că” Lucian Mandruta a stat in genunchi in fata lui Adrian Nastase, tatal hotilor, fiind angajat al infractorului Dan Voiculescu. A stat în genunchi și i-a numărat ouăle lui Bombonel.

Acum acelasi Lucian Mandruta vorbeste despre #coruptiaucide#rezist. Trebuia sa-i spuna lui Nastase, cand a stat in fata lui, cum e cu coruptia.”
 
Despre o activistă nelinistită

 
Oana Dobre este „una care anul trecut, pe vremea asta, lucra pentru gasca Andronic – Ghita si acum e mare activista civică.
A lucrat si pentru Vantu si prin 2012 era cot la cot cu Ciuvica, Gadea si Badea injurand-o pe Monica Macovei. Prin ucenicie servea interesele lui Virgil Magureanu.
Azi si-a schimbat numele, l-a luat pe al sotului ca sa isi piarda urma. O lauda pe Monica Macovei. Aceeasi persoana care in 2012 o injura la Felix TV.
De fapt ne injura pe toti cei care ne opuneam asaltului USL aka Voiculescu, Ponta & Antonescu asupra Justitiei, era exact ce face azi Dragnea. Oana Dobre e numele ei.
Zau ca e halucinant sa te uiti la ei, oameni care schimba macazul cum schimba Dragnea sosetele flausate. Rusinos.”
 
Oana Dobre despre Mălin Bot
Între domnul Mircea Badea și domnul Mălin Bot pentru mine nu există nicio diferență. Nici măcar de inițiale.”
„Domnul Mălin Bot a trecut la faza amenințărilor, pe care mi le transmite prin apropiați. În dulcele stil mafiot și securistic, alertează lumea că știe el lucruri despre mine. Am văzut în seara asta cât știe, când cu articolul despre doamna Macovei.
Dar de ce ar face Mălin Bot așa ceva? Păi să vă spun de ce cred eu că face așa ceva. Pentru că, după unul dintre protestele din noiembrie, a apărut un text pe pagina Corupția ucide, în care ne disociam de încercarea lui de a confisca Piața. Când am ajuns la protest, vedeam oameni care plecau cu zecile. În mijlocul Pieței, domnul Bot arestase portavocea și ținea un discurs interminabil, în care își lua alura de gazdă a demonstrației.
Mi s-a părut complet ridicol și odios să încerce cineva să își facă statuie proprie în mijlocul Pieței”
„Sapă până dai de apă, Măline! Și ai grijă cu statuia aia, că porumbeii care zboară pe lângă ea s-ar putea să aibă momente de incontinență urinară.”
Aoleu!
Al. M.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *